site logo Софийски Градски ТранспортВъведениеКонтактиГалерияКартиФОРУМЗа нас

 

ЗА НАС

Последни промени:

            << Меню >>

    >> Новини

    >> Автобуси

    >> Трамваи

    >> Тролеи

    >> Метро

    

          << Връзки >>

    > Софийските трамваи  

    > Градски транспорт -      София

   > Метрополитен-София

   > СКГТ

 

 

 

 

април 2006
Здравейте, всички!

С радост мога да кажа, че една моя мечта се сбъдна. За първи път правя такъв проект и смятам, че той е успешен. Като всеки проект, засягащ обществото (в дадения момент хората ползващи градски транспорт) аз благодаря на хората, които са му се отдали и той има е станал профисия, защото едва ли без тях щеше да съществува този сайт. Дотук май е добре.
   Сега, не мога да не благодаря на хората, които някога в училище се занимаваха да ни учат на всякакви неща (тогава ги смятахме излишни, P.S. не учителите), а това са Юрий Анатолиевич и Николай Александрович. Благодаря.
   В университета, за съжаление, хората които ги интересува какво става около тях са малко. (Това всеки да го тълкува както си иска!)Та, малко се отклоних, от хората в университета искам да отбележа Сашо, който направи дизайнерската обработка на сайта.
   Благодаря и на Драгон, който ми позволи да направя връзка към неговия форум. Пожелавам му успех с неговия сайт, защото смятам, че конкуренцията ще повиши интереса на всички към градския транспорт.
    Дойде редът и на най близките, а именно - брат ми. Той така и не преведе свястно сайта на руски, но няма сега да се сърдим я.
   Списъкът за сега свършва. Няма да благодаря на себе си, защото това ще бъде смешно, но на страницата има много празно място, което очаквам в бъдеще да се запълни!

Сайтът е разработен съвместно с:
Николай Петракиев (СКD)
Дариан Георгиев (tiristor)
инж. Златин Трендафилов
НИКИ